Tantrické masáže, masáže, terapie

Venušiny kuličky

Také jste si mysleli, že venušiny kuličky jsou jen na hraní? Sexy hračka pro ženy, které se rády vzrušují?

Ne ne je to velmi dobrá pomůcka pro všechny ženy,co si chtějí zpevnit své pánevní dno.

Absolvuji akreditovaný kurs školy pánevního dna Renaty Sahani metoda 3x3 pro budoucí lektorky a zjistila jsem,že jsou dva druhy venušiných kuliček: dobré a špatné. Ty dobré jsou spojeny provázkem, lankem, ničím pevným, aby mohly vibrovat, což by měla být jejich hlavní funkce. Vibrace rozkmitají vaši pochvu, ve které jsou kuličky zasazené. Právě ty vibrace nám nejen dělají dobře, ale zároveň nás to víc nutí kuličky uvnitř držet a nenechat je vyklouznout ven. Tím přirozeně posilujeme pánevní dno.

Druhou skupinou venušiných kuliček jsou ty nevhodné. Na pevno spojené k sobě, dvě kuličky a spoj v jednom kuse. Ty nevybrují a tudíš neposiluji správně pánevní dno.

JAK VENUŠINY KULIČKY FUNGUJÍ Ve velké kuličce je dutina, ve které je menší kulička z těžšího materiálu. Jak se pohybujete, menší kulička rotuje uvnitř větší. To příjemně stimuluje vagínu, čím víc se pohybujete vy, tím víc se pohybují i kuličky. Díky dlouhodobé stimulaci se zpevňuje svalstvo pánevního dna a vnitřní části vagíny. Tím se mimo jiné dá předcházet i inkontinenci. A hlavně – zpevněné pánevní dno přináší i kvalitnější sex!

Nahoru